<

κουζίνα φτιάξτο μονος σου - RIMAR

εταιρεία
Μετάβαση στο περιεχόμενο

κουζίνα φτιάξτο μονος σου

SERVICES
  Τί θέλουμε απο εσάς...
OUR SERVICES
01. Σχεδιάστε...
Σχεδιάστε μια κάτοψη του δωματίου της κουζίνας σας.Μην ξεχάσετε να σημειώσετε τις θέσεις των ηλεκτρικών συσκευών καθώς και τις πόρτες ή τα παράθυρα που έχει ο χώρος.(Το ίδιο ισχύει και για τις ντουλάπες)


OUR SERVICES
02. Επιλέξτε...
Γράψτε μας ποια υλικά είναι αυτά που σας ενδιαφέρουν για την κατασκευή των επίπλων κουζίνας ή των ντουλαπών σας (αν είναι δυνατόν και τα χρώματά τους).      


OUR SERVICES
03. Επικοινωνήστε...
Στείλτε την κάτοψη σε εμάς με e-mail (info@rimar.gr) ή με FAX. (22620-73056).
Ο λόγος για να δουλέψετε μαζί μας...
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...        
Μετά απο συννενόηση με εσάς θα κοστολογήσουμε τα υλικά που χρειάζεστε για την κατασκευή των επίπλων σας. Αν συμφωνήσουμε για την κατασκευή τους θα σας παραδώσουμε φάκελο με σχέδιο 3D, κάτοψη, καθώς και αναλυτικά τα υλικά που θα σας παραδωθούν.
> ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΩΝ...
Μπορούμε να σας παραδόσουμε τα υλικά στον χώρο σας ή με μεταφορική εταιρεία αν είστε εκτός Αττικής, καθώς επίσης μπορείτε να τα παραλάβετε απο το εργοστάσιο μας.
> ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...
Είναι πολύ εύκολο.... με λίγα εργαλεία μπορείτε να τοποθετήσετε μόνος σας τα καινούργια σας έπιπλα. Η RIMAR μπορεί να σας προτείνει κάποιον συνεργαζόμενο τεχνίτη στην περίπτωση που θέλετε η τοποθέτηση να μην γίνει απο εσάς.
> ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ...
Όλα τα υλικά που θα παραλάβετε είναι προτρυπημένα ή με τα ανάλογα σημαδέματα, ώστε το μοντάρισμα και η τοποθέτηση να είναι πλέον πολύ εύκολα.
> ΟΔΗΓΙΕΣ...
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας σε όλη την πορεία της κατασκευής. Μπορούμε να σας δώσουμε όποιες συμβουλές χρειαστείτε για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.
> ΕΝΤΥΠΑ...
Μπορείτε να κατεβάσετε απο το site μας οδηγίες συναρμολόγησης και τοποθέτησης όλων των ερμαρίων, καθώς και των μηχανισμών που θα έχει η κατασκευή σας. (Η υπηρεσία βρίσκεται υπο κατασκευή)
> ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ...
Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας προμηθεύσει και μεμονωμένα υλικά για τις μικροεπισκευές ή την ανακαίνιση της κουζίνας σας.
RIMAR - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ
71ο ΧΛΜ ΕΘΝ.ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΡΙΤΣΩΝΑ| ΤΗΛ. 22620.73054-5
Created by GM
Επιστροφή στο περιεχόμενο